Goedkope treinkaartjes van Amsterdam naar Londen met Eurostar in 2022

Ben je overtuigd en wil je met de trein van Amsterdam naar Londen? Dan is het handig om te weten hoe je aan goedkope treinkaartjes van Amsterdam naar Londen komt en hoe de prijzen van Eurostar treinkaartjes werken.

Geen nood! We’re here to help, met de informatie hieronder boek je in 3 stappen een goedkoop treinkaartje van Amsterdam naar Londen.

Klik hier voor de goedkoopste treinkaartjes van Amsterdam naar Londen

[toc]

Hoe werken de prijzen van Eurostar treinkaartjes van Amsterdam naar Londen?

De prijzen voor een Eurostar treinkaartje van Amsterdam naar Londen werken op een vergelijkbare manier als bij het kopen van een vliegticket. Hoe vroeger je boekt, hoe lager de prijs van een kaartje is en van de goedkoopste kaartjes zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar.

Het kopen van een treinkaartje op de dag van vertrek kost je al snel 200 euro terwijl je met vroeg boeken al voor 40 euro enkele reis kunt reizen. Ook treinen op populaire tijden en dagen zijn vaak duurder.

Hoe vind je de goedkoopste treinkaartjes van Amsterdam naar Londen:

Nu je weet hoe de prijzen van Eurostar werken. Hoe vind je het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Londen? Door rekening te houden met deze 3 punten:

  1. Ben flexibel, een trein vroeg in de ochtend of laat in de avond is vaak goedkoper.
  2. Plan je reis vroeg, 180 dagen voor vertrek komen de kaartjes beschikbaar voor de laagste prijs.
  3. Bekijk de opties voor een overstap in Brussel, dit kan goedkoper zijn dan de rechtstreekse trein.

Vanaf wanneer kun je een treinkaartje kopen?

Treinkaartjes voor de rechtstreekse trein van Amsterdam naar Londen kun je vanaf 180 dagen voor je reisdatum kopen. Plan je reis dus vroeg genoeg om van de laagste prijs te kunnen profiteren.

Waar koop je goedkope treinkaartjes van Amsterdam naar Londen?

Een goedkoop treinkaartje van Amsterdam naar Londen met de Eurostar koop je het meest eenvoudig bij NS International. Hier koop je ook gemakkelijk je treinkaartje naar Amsterdam Centraal.

Wil je na Londen nog verder reizen? Koop dan je treinkaartje van Amsterdam naar Londen bij The Train Line of Omio.

Kun je een treinkaartje van Amsterdam naar Londen nog annuleren of omboeken?

Heb je 180 dagen voor vertrek een goedkoop treinkaartje gekocht, maar komt er toch iets tussen? Dan is het goed om te weten of je jouw Eurostar ticket nog kunt annuleren of omboeken.

De voorwaarden zijn afhankelijk van de Eurostar reisklasse die je gekozen hebt tijdens het boeken:

Eurostar Standard: Je kunt gratis wijzigen tot 14 dagen voor vertrek, met bijbetaling prijsverschil. Binnen 14 voor vertrek betaal je €40 per persoon per enkele reis aan wijzigingskosten + het prijsverschil. Gratis annuleren kan bij deze reisklasse niet.

Eurostar Standard Premier: Je kunt gratis wijzigen tot 14 dagen voor vertrek, met bijbetaling prijsverschil. Binnen 14 voor vertrek betaal je €50 per persoon per enkele reis aan wijzigingskosten + het prijsverschil. Gratis annuleren kan bij deze reisklasse niet.

Eurostar Business Premier: Je kunt gratis wijzigen en annuleren tot het tijdstip van vertrek van je trein.

Scroll naar boven