Duurzaam reizen naar Londen met de trein

Duurzaam reizen naar Londen het kan met de trein! Reis rechtstreeks vanaf Amsterdam Centraal of Rotterdam Centraal met de Eurostar naar Londen en je CO2 uitstoot is zo’n 90% lager dan het vliegtuig!

Het is dus mogelijk om duurzaam te reizen naar Londen. Maar of je daarmee een duurzame stedentrip naar Londen hebt is afhankelijk van je vervoer en activiteiten binnen Londen.

Klik op de knop hieronder voor een duurzame reis naar Londen met de trein.

Duurzaam reizen naar Londen

Duurzaam reizen naar Londen met Eurostar

Hoe duurzaam is Eurostar in vergelijking met vliegen?

Een duurzame stedentrip naar Londen

Duurzaam vervoer in Londen

Duurzame hotels in Londen

Duurzame activiteiten in Londen

Praktische tips voor duurzaam reizen naar Londen

Wat doet Eurostar voor duurzaam reizen naar Londen?

Reizen naar Londen met de trein is van zichzelf al duurzamer dan reizen met het vliegtuig, maar Eurostar zet zelf ook de nodige stappen om het reizen met de trein nog duurzamer te maken. Een aantal van de maatregelen die Eurostar neemt zijn:

  • Rijden op 100% windenergie in Nederland
  • Treinmachinisten krijgen opleidingen en instructies om zuiniger te rijden
  • Plastic bestek en bekers zijn vervangen door biologisch afbreekbare alternatieven
  • De maaltijden worden samengesteld met oog op duurzaamheid
  • Alle etensresten worden verwerkt tot compost

Zoals je ziet werkt Eurostar er hard aan om jouw treinreis naar Londen nog duurzamer te maken en daarmee het verschil met vliegen te vergroten.

Ben je overtuigd? Bekijk hier de vertrektijden + tickets.

Veelgestelde vragen over duurzaam reizen met de trein naar Londen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Conclusie, duurzaam reizen naar Londen met de trein

Duurzaam reizen naar Londen is absoluut mogelijk door te kiezen voor de trein. Niet alleen is een reis met de Eurostar naar Londen goed voor zo’n 90% minder CO2 uitstoot, ook Eurostar zelf doet er alles aan om jouw reis naar de Britse hoofdstad nog duurzamer te maken.

Met de trein naar Londen heb je een basis voor een duurzame stedentrip naar Londen, maar hoe duurzaam je stedentrip is heb je uiteindelijk zelf in de hand door de keuze voor reizen binnen Londen, je accommodatie en de activiteiten die je gaat doen.

Wil je ook met 90% minder CO2 uitstoot reizen naar Londen? Klik dan op de knop hieronder voor de beschikbaarheid en tickets.

Scroll naar boven